"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bediüzzaman Hazretleri ve Sungur Ağabey için mevlid

02 Ağustos 2014, Cumartesi
Karabük’ün Eflani ilçesinde Bediüzzaman ve talebelerinden Mustafa Sungur için 3 Ağustos Pazar günü mevlid okutulacak.
Bediüzzaman Hazretleri ve Sungur ağabey için mevlid
Karabük’ün Eflani ilçesinde Bediüzzaman ve talebelerinden Mustafa Sungur için 3 Ağustos Pazar günü mevlid okutulacak. Mevlid, başta Hz. Muhammed (asm) olmak üzere bütün Ashab-ı Kiram, evliya, şehitler, mü’minler, Bediüzzaman Said Nursî ve geçen yıl vefat eden Mustafa Sungur ve annesi Cemile Hanım için düzenlenecek. 1995’ten beri geleneksel olarak düzenlenen mevlid programının Mustafa Sungur’un doğum yeri olan Eflani Çalışlar Mahallesi’ndeki camide okunacağı, saat 11.00’da başlanıp, öğle namazı ve ardından verilecek yemek ile sona ereceği belirtildi. Mevlid programına, Bediüzzaman Said Nursî’nin hayatta olan bazı talebelerinin katılması bekleniyor. 
Okunma Sayısı: 885
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı