"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan’dan çağrı: Mutlaka sandığa gidin

02 Ağustos 2014, Cumartesi
Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “10 Ağustos’ta sizler inşallah tarih yazacaksınız ama mutlaka sandığa gidin, bu seçimde mutlaka oyunuzu kullanın” dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan:Mutlaka sandığa gidin
Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “10 Ağustos’ta sizler inşallah tarih yazacaksınız ama mutlaka sandığa gidin, bu seçimde mutlaka oyunuzu kullanın” dedi. Cumhurbaşkanı seçim kampanyası kapsamında, Mardin’de Karayolları Parkı yanında düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap eden Erdoğan, Mardin’in cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kararını verdiğini, Mardin’de vesayete, statüko partilerine, eski düzen Türkiye partilerine ve çözüm karşıtlarına oy olmadığını söyledi. Erdoğan vatandaşlara seslenerek, “10 Ağustos’ta sizler inşallah tarih yazacaksınız ama mutlaka sandığa gidin, bu seçimde mutlaka oyunuzu kullanın. Şimdiden kullandığınız oyların, yaptığınız tercihlerin hayırlı olmasını Rabbimden diliyorum. Allah bizi millete hizmet yolundan ayırmasın, Rabbim bizi utandırmasın, mahcup etmesin. Kardeşlerim, bize Allah yeter, bize millet yeter, bize Türkiye yeter” dedi.

Okunma Sayısı: 1295
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı