"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Demirtaş uyardı: Adaylar şeffaf olmalı

02 Ağustos 2014, Cumartesi
Cumhurbaşkanı adayı ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, “Bu seçimde cumhurbaşkanı adaylarının cam gibi şeffaf olması lâzım” dedi.
Adaylar cam gibi şeffaf olmalı

Cumhurbaşkanı adayı ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, “Bu seçimde cumhurbaşkanı adaylarının cam gibi şeffaf olması lâzım” dedi. Demirtaş, Tevfik Sırrı Gür Stadı yanında düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, cumhurbaşkanlığı seçiminde adil ve eşitlikçi bir yarış olmadığını savunarak, üç adaydan birinin verilen vergilerle oluşan devlet bütçesini istediği gibi kullandığını öne sürdü. Demirtaş, devletin bütün halklara eşit hizmet etmesi için vergi verdiklerini anlatarak, hırsızlık, yolsuzluk gibi ahlâk dışı konularda cezalandırmanın halkın görevi olduğunu söyledi. Demirtaş, hırsızlığın halk içinde normal karşılanması halinde o toplumun asla geleceği olamayacağını belirterek, “Para çalmadık” diyenlerin mal varlıklarını açıklaması gerektiğini söyledi. Erdoğan’ın dünyanın en zengin liderlerinden biri olduğunu iddia eden Demirtaş, “Sen bu parayı ne zaman kazandın? Niye kazandın? Sen devleti yönetmekle meşgulken bu para nasıl kazanıldı? İşte bunların hepsi bu seçimde teşhir olmak zorundMersin / aa
Okunma Sayısı: 700
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı