"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Parmak bebek’ hayata tutundu

02 Ağustos 2014, Cumartesi
İzmir’de, annesinin gebelik zehirlenmesi geçirmesi dolayısıyla hamileliğin 24’üncü haftasında sezaryenle 510 gram ağırlığında ve 28 santimetre boyunda dünyaya gelen “parmak bebek”, 165 gün kuvözde kalıp hayata tutundu.
İzmir Kent Hastanesinin açıklamasına göre, Balıkesir’in Edremit ilçesinde yaşayan Gözde Çakır (28), hamileliğinin 24. haftasında gebelik zehirlenmesi teşhisiyle Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Sezaryenle bebeği alınan Çakır, 5 gün komada kaldığı iki haftalık sürecin ardından taburcu oldu. Doğduğunda 510 gram ağırlığında 28 santimetre boyunda olan Elif Öykü adı verilen “parmak bebek” ise boş kuvöz bulunamadığı için İzmir Kent Hastanesi Yenidoğan Bakım Ünitesine sevk edildi. Her bebekte olduğu gibi doğumdan sonra kilo kaybeden Elif Öykü’nün ağırlığı, 13’üncü gününde 470 grama kadar inse de ağırlığının 3 kilo 410 grama boyunun 49 santimetreye ulaştığı 165 günün ardından taburcu edildi.
Okunma Sayısı: 510
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı