"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bir milyon kişi karantinada

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Sözcüsü Fadela Chaib, Ebola salgını dolayısıyla bir milyon kişinin karantinada olduğunu bildirdi.
Bir milyon kişi karantinada
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Sözcüsü Fadela Chaib, Ebola salgını dolayısıyla bir milyon kişinin karantinada olduğunu bildirdi. Chaib, DSÖ’nün Ebola salgınının görüldüğü ülkelerdeki ilgili kuruluşlar ile işbirliği yaparak hastaların virüsü başka bölgelere taşımamasını sağlamaya çalıştığını belirtti. Bu ülkelerdeki hükümetlerin salgının yaygın olarak görüldüğü yerlerde karantina alanları oluşturduğunu ifade eden Chaib, böylece insanların ülkenin başka bölgelerine seyahat etmelerinin engellendiğini kaydetti. Chaib, karantinada tutulan insanların yiyecek ve temiz su gibi temel ihtiyaçlarının karşılanması gerektiğine işaret etti. DSÖ, son olarak bin 229 kişinin bu hastalık dolayısıyla öldüğünü belirtmişti.
Okunma Sayısı: 493
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı