"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Zonguldak’ta sağanak: 1 ölü

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Osmanlar Köyünde fındık tarlasından dönerken sele kapıldığı tahmin edilen çiftçinin cesedi bulundu. Bakırlık Köyü girişindeki dere yatağında ceset gören köy sakinlerinden Sezgin Demir, durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, cesedin Osmanlar Köyünde yaşayan Hüseyin Erdoğan’a (30) ait olduğunu tesbit etti. İlk incelemede, Erdoğan’ın önceki gün fındık tarlasına gittiği, sağanak dolayısıyla evine dönmek istediği sırada sele kapılarak öldüğü belirlendi. Savcının olay yerindeki tesbitlerinin ardından Erdoğan’ın cesedi, otopsi için Adlî Tıp Kurumuna gönderildi.
KIRIKKALE-KAYSERİ KARAYOLU KAPANDI
Kırıkkale’de etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Şehirde yaklaşık 45 dakika etkili olan sağanağın ardından Yahşihan ve Yenimahalle mezarlıklarındaki çok sayıda kabir su altında kaldı. Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin bodrum katında yer alan mescit ve giriş katını su basarken, bir süre ulaşıma kapanan Kırıkkale-Kayseri karayolu ve Samsun Bulvarı da ekiplerin yoldaki çakıl ve mili temizlemesinin ardından kontrollü olarak açıldı.
 
MEYVE BAHÇELERİ SULAR ALTINDA
Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Karamahmutlu Köyünde şiddetli yağış dolayısıyla bir derenin taşması sonucu meyve bahçeleri su altında kaldı. Niğde’de yağış sonucu, Karamahmutlu Köyünde dere taştı. Taşkın sular meyve bahçelerinin yanı sıra bazı evlere kadar ulaştı. Köy sakinlerinden Muzaffer Yılmaz, evi ile yaklaşık 2 dekar meyve bahçesi su altında kaldığını, özellikle bahçelerin büyük zarar gördüğünü söyledi. 
Okunma Sayısı: 543
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı