"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeşilay ülke genelinde büyüyor

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Ülke çapında bağımlılıklarla etkin mücadele etmek için çalışan Yeşilay, yılsonuna kadar bütün illerde ve İstanbul’un ilçelerinde şubeleşmeyi gerçekleştirecek. ‘Yüksek İstişare Kurulu ve Şubeler Eğitim Programı’nda konuşan Yeşilay Genel Başkanı Prof. Dr. M. İhsan Karaman, cemiyetin ortaya koyduğu stratejik plana işaret ederek, şubeleşme ve teşkilâtlanmayı genişletmek konusunda düğmeye bastıklarını söyledi.
 Karaman, “Yeşilay bütün ülke sathında şubeleşmeye giderek, her insana dokunmayı, toplumun kılcal damarlarına kadar ulaşmayı amaçlıyor. Bu adımla beraber Cemiyet şubeleriyle birlikte daha etkin ve verimli bir şekilde yoluna devam edecek” dedi. 
Okunma Sayısı: 488
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı