"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Okullarda hızlı internet

20 Ağustos 2014, Çarşamba
BTK, Millî Eğitim Bakanlığı ile Bakanlığa bağlı okul, kurum ve kuruluşlara sunulan MEB DSL internet tarifelerine yüksek hızda limitsiz internet erişim hizmeti verilmesini kararlaştırdı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) ile bağlı okul, kurum ve kuruluşlarına sunulan MEB DSL internet tarifelerine 8 Mbit/sn ve 16 Mbit/sn hızlarında limitsiz tarifelerin eklenmesini kararlaştırdı.
BTK’nın internet sayfasında yer alan kurul kararına göre,  BTK, sosyal sorumluluk kapsamında internet erişiminin eğitim ve öğretim hayatına olumlu katkı sağlaması, kullanıcıların makul bir ücret karşılığında elektronik haberleşme şebeke, altyapı ve hizmetlerinden yararlanmasının sağlanması, eklenen yeni tarife paketlerinin tüketici seçeneklerini arttırması yönüyle tüketici hak ve menfaatlerinin gözetilmesi ve kullanıcıların özel durumlarının dikkate alınması hususlarını dikkate alarak, MEB DSL internet tarifelerine yeni paketler ekledi.
Okunma Sayısı: 391
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı