"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Aysal: “Transferde yanlış yapma lüksümüz hiç yok”

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, “Hocamızın istediği oyuncuların kiralanması ya da satın alınması konusunda çok çalışıyoruz. Yanlış yapma lüksümüz yok. Rakamlarda da çok dikkatliyiz. Bize verilen mali direktifler içerisinde kalmalıyız” diye konuştu.
GALATASARAY Kulübü Başkanı Ünal Aysal, transferde santrafor, beklere takviye ve stoper pozisyonu için çalıştıklarını söyledi. Sarı - kırmızılı kulüp, TTNET ile yeni bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Başkan Ünal Aysal, Türk Telekom Arena Stadı′nda imzalanan sözleşme sonrası açıklama yaptı. 25 Ağustos Pazartesi günü Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa maçı öncesi sağduyu çağrısı yapan Başkan Aysal, "Spor içinde tansiyonu olan, çekişmesi olan bir yarışma ve bundan dolayı da adrenalin yükselmeleri olur. Bu vesileyi iyi kullanmamız, ülkemizin bugün etrafında yaşadığı politik sorunlar nedeniyle içinde bulunduğu tansiyonu en azından sporda asgariye indirmek önemli. Kişilerin birbirlerine duydukları kırgınlıklar bir tarafa bırakılmalı. Toplum için çalışmalıyız. Yöneticiler olarak özellikle daha fazla gerilime müsaade etmeyecek davranışlar içerisinde olmalıyız." dedi. Fenerbahçe′nin çok güçlü bir takım olduğunu hatırlatan Aysal, "Rakibimiz çok güçlü bir rakip. Onlarla oynamaktan dolayı çok mutluyuz. Çünkü ancak güçlü rakiplere karşı oynayınca başarının keyfi çıkıyor" ifadelerini kullandı.
     DIŞARIDA KALAN KİRALANACAK
Transfer çalışmaları hakkında ilgiler veren Ünal Aysal, "Her transfer sezonu yöneticiler için en sıkıntılı sezondur. Herkes tatil yaparken biz gece gündüz bununla uğraşırız. Aslında takımımız güçlü ve zengin. Aslında hocamızın taktiği ve düşüncesi kalabalık bir takım kurmak yerine daha kısıtlı bir takım yaratmak. Dışarıda kalanları da başka kulüplerde şans tanımak yönünde. Biz de bunu destekliyoruz. Bundan sonra 15-20 gün daha var. Çok sıkışık bir dönemde değiliz. Hocamızın istediği oyuncuların kiralanması ya da satın alınması konusunda çok çalışıyoruz. Yanlış yapma lüksümüz yok. Rakamlarda da çok dikkatliyiz. Bize verilen mali direktifler içerisinde kalmalıyı" diye konuştu.
     HOCANIN SİSTEMİNE UYMUYORLAR
Başkan Aysal, "Her yiğidin bir yoğurt yiyişi var, her hocanın da bir tarzı var. Mancini gelir gelmez yabancı sınırlaması ile ilgili bir çözüm bulmaya çalıştı. O zamanki transferleri de verdiği listeye göre yaptık. Ocak ayında yapılan transferlerde birkaç tanesi başarılı oldu. Diğerleri yeni gelen hocanın sistemine uymadıkları için oynamıyorlar. Kötü oldukları için değil. En iyi oyuncumuz Sneijder, İnter′de yer bulamadı. Çünkü sisteme uygun değildi. Yeni transferlere de bu yönden bakmamız lazım." şeklinde konuştu.Aysal, Santrafor, beklere takviye ve stoper pozisyonu için de çalıştıklarını söyledi.
    TARIK ÇAMDAL PAHALI GELDİ
Eskişehirsporlu futbolcu Tarık Çamdal′ın transferi için ise Aysal, şöyle konuştu: "Tarık konusunda bir çalışmamız oldu. Bazı rakamların üzerine çıkamıyoruz. Ticari bir olay. Transferin son gününe kadar şartlar değişiyor ama müspet bir şey yok."
 
Türkiye’nin İlk akıllı stadı Türk Telekom Arena olacak
Galatasaray ile Türkiye′nin lider internet şirketi TTNET önemli bir işbirliğine imza attı. Yapılan işbirliği ile Türk Telekom Arena, tüm tribünlerinde WiFi servisi verilen ve internet tabanlı dijital uygulamaların sunulacağı Türkiye’nin ilk akıllı futbol stadyumu olacak. Türk Telekom Arena′da düzenlenen imza törenine Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray Sportif AŞ Genel Koordinatörü ve İcra Kurulu Başkan Vekili Faruk Işık, TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya ile Genel Müdür Yardımcısı Mert Başar katıldı.
Okunma Sayısı: 553
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı