"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Filistin Heyeti Başkanı Ahmed: “Kendimizi müzakerelerden çekilmiş saymıyoruz”

21 Ağustos 2014, Perşembe
Gazze’de kalıcı ateşkesin sağlanması için Mısır’da yürütülen görüşmelere katılan Filistin heyeti, müzakerelerin başarısız olmasından İsrail’in sorumlu olduğunu belirterek, ülkeden ayrılacaklarını açıkladı. Filistin Heyeti Başkanı Azzam el-Ahmed, ülkeden ayrılmalarının müzakerelerden çekilme anlamı taşımadığını ifade ederek, “Filistin heyeti olarak Mısır’dan birkaç saat sonra ayrılıyoruz. Fakat kendimizi müzakerelerden çekilmiş saymıyoruz. Eğer Mısır müzakerelere dönmek için uygun bir ortam ve vakit görür, İsrail tarafı da ateşkes metnimize cevap verirse dönmeye hazırız” dedi.
”İsrail sorumlu”
Müzakerelerin başarısızlığı ve ateşkesin bozulmasından İsrail tarafını sorumlu tutan Ahmed, İsrail heyetinin Mısır’dan, ateşkes metnini almasına rağmen herhangi bir cevap vermediğini ifade ederek, “İki haftadır üzerinde çalıştığımız maddeler aynı olmasına rağmen 9 saat İsrail’den cevap gelmedi” diye konuştu. 
Okunma Sayısı: 576
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı