"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Fırtına çatıları uçurdu

21 Ağustos 2014, Perşembe
Van’ın Erciş ilçesinde, etkili olan fırtına dolayısıyla bazı binaların çatısı uçtu, araç ve işyerleri hasar gördü.
 Erciş ilçe merkezinde öğleden sonra etkili olan fırtına dolayısıyla bazı ev ve iş yerlerinin çatıları uçarken, yapımı devam eden 2 bin 500 kişilik caminin minaresindeki kalıp ve ahşap iskeleler de fırtınanın şiddetine dayanamayarak Atatürk Caddesi’ne düştü. Cadde’deki bazı işyerleri ile araçlarda, fırtınanın dinmesinden sonra oluşan hasarla ilgili çalışma yapıldı. Fırtına dolayısıyla kimsenin yaralanmadığı öğrenildi. Ayrıca, Kayseri’de de yağış etkili oldu. Yaklaşık 20 dakika yağan yağmur dolayısıyla bazı sokak ve caddelerde oluşan su birikintiler trafiği olumsuz etkiledi. TOKİ bölgesinde de bir apartmanın çatısı uçtu.
Okunma Sayısı: 449
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı