"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Nisan yağmurları, Saman sıkıntısını önledi

21 Ağustos 2014, Perşembe
Nisan yağmurları, Antalya Manavgat’ta büyükbaş hayvan besiciliğinde muhtemel saman sıkıntısını azalttı. Geçmiş yıllarda Bulgaristan’dan gelen ithal samanın bu sene ihtiyacın olmadığı belirtiliyor.
 Manavgat Süt ve Süt Ürünleri Üretici Birliği Başkanı Bilal Ay, Nisan yağmurlarının ilçede yaşanması muhtemel saman sıkıntısını önlediğini söyledi. Kaba yem açılığını karşılamada Manavgat’ın saman sıkıntısının bulunmadığını belirten Ay, Nisan yağmurlarının, ilçede oluşabilecek bir kuraklığı önlediğini kaydetti. Ülkede süt fiyatlarının normal seviyede seyir takip etmesine karşı girdi maliyetlerinin Hollanda, Almanya, Fransa, Belçika, Polonya ve Bulgaristan’a göre yüksek olduğunu belirten Ay, “Nisan yağmurları Manavgat’ta saman açılığı oluşmasını önledi. Manavgat’ın saman ihtiyacı yok” dedi. 
Okunma Sayısı: 379
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı