"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kayseri’de sel felâketi

22 Ağustos 2014, Cuma
Kayseri’de etkili olan sel sebebiyle Kayseri-Erciyes yolu ulaşıma kapatıldı, çok sayıda araç dere yatağına sürüklendi.
Kayseri’de sel yol kapattı
Kayseri’de etkili olan sel dolayısıyla Kayseri-Erciyes yolu sel sebebiyle ulaşıma kapatıldı, çok sayıda araç dere yatağına sürüklendi, bazı evleri su bastı, sel dolayısıyla Hisarcık İbrahim Tennuri Mahallesi’nde yol kenarında park halindeki çok sayıda araç dere yatağına sürüklendi. Bazı vatandaşlar, selde sürüklenen araçlarını bulamadı. Dere yakınlarındaki evlerde yaşayan ve su basması sonucu mahsur kalan vatandaşlar itfaiye ile Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı. Şehir merkezine kadar inen sel suları dolayısıyla Kayseri-Erciyes ve Kayseri-Talas yolu Kartal kavşağından itibaren ulaşıma kapatıldı. Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu Kayseri-Talas yolu ulaşıma açıldı.
Okunma Sayısı: 882
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı