"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mısır’da elektrik krizine tepki

22 Ağustos 2014, Cuma
Mısır’da Darbeyi Ret ve Meşrûiyete Destek İçin Ulusal İttifak, ülkede yaşanan elektrik krizini protesto etmek ve 30 Ağustos gösterilerinin yıl dönümü için Mısır halkını sokağa çıkmaya çağırdı. Geçen yıl 30 Ağustos’ta düzenlenen darbe karşıtı gösterilerin yıl dönümünde sokağa çıkma çağrısında bulunan Ulusal İttifak tarafından yapılan yazılı açıklamada, Mısır’da her kesimden vatandaş için devrimin gerekli hale geldiği belirtildi.
  Açıklamada ayrıca, “Bizden yağmalanarak alınmış hakkımızı talep etmek için yeni bir devrimci dalga oluşturmalıyız” ifadesine yer verildi. Ülkedeki elektrik krizine de değinilen açıklamada, söz konusu krizin zengin ile fakirler arasındaki tabakalaşmanın bir işareti olduğu belirtildi.
Okunma Sayısı: 508
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı