"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bonzai belâsının önüne geçilemiyor

22 Ağustos 2014, Cuma
Eskişehir’de son 5 gün içinde bonzai içen 3 kişi hastanelik olurken, üzerinde bonzai taşıyan 3 kişi de yakalandı.
 Alınan bilgiye göre, E. E. isimli 19 yaşındaki genç, Zafer Mahallesi Gazi Yakup Satar Caddesi’nde alkol ile birlikte bonzai içti. Aniden bayılan ve hastaneye kaldırılan E. E. tedavi altına alındı. 21 yaşındaki C. D. ise Ihlamur Kent Özlem Caddesi’nde bonzai içti. Ardından rahatsızlanan C. D. hastaneye kaldırıldı. Esentepe Mahallesi Okçular Sokak’ta meydana gelen olayda ise 19 yaşındaki genç bonzai maddesi içti. Rahatsızlanan ve yakınları tarafından fark edilen genç, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Şehirdeki hastanelerde tedavi altına alınan gençlerin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bonzai içen gençlere psikolojik tedavi de uygulanacağı belirtildi. Bu arada, Eskişehir polisi uyuşturucu ile mücadelesini arttırdı. Gece asayiş uygulamalarını sıklaştıran ekipler, Zafer Mahallesi Korkmaz Sokak’ta şüphelendikleri 20 yaşındaki O. F. C.’nin üzerinde arama yaptı. Polis, gencin üzerinde bonzai maddesi buldu. A. Y., yanındaki iki kişiyle birlikte gözaltına alındı.
Okunma Sayısı: 606
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı