"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

“Karanlıkta Diyalog” deneyimi

22 Ağustos 2014, Cuma
Türkiye oluklu mukavva ambalaj sektörünün lider tedarikçisi Mondi Tire Kutsan, çalışanlarının katılımıyla, sürekli olarak gerçekleştirdiği İş Sağlığı ve Güvenliği Günü etkinliğinin 2014 ayağında “Karanlıkta Diyalog” etkinliğine katıldı.
Mondi Tire Kutsan’ın “önce insan” anlayışı ve sürdürülebilirlik misyonu doğrultusunda geliştirdiği ve ‘Make a Difference Day’ olarak adlandırdığı bu etkinlikte hem mavi hem beyaz yakalı çalışanlar, “Karanlıkta Diyalog” sergisini, görme engelli rehberler eşliğinde ziyaret ederek; görme dışında tüm duyularıyla hareket ederek, özel olarak hazırlanmış, minyatür İstanbul şehrini dolaştılar.  
Okunma Sayısı: 438
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı