"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

“Organik zeytin”e yeşil ışık

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Marmara Zeytin Tarım Satış Kooperatifleri Birliğinin (Marmarabirlik), sertifikasyon, altyapı oluşturulması ve çiftçilere gerekli desteğin verilmesi halinde Balıkesir’in Marmara ilçesinde organik zeytin ve zeytinyağı üretimine başlayabileceği bildirildi.
Marmara Kaymakamı Yakup Güven ve Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, birliğin Marmara Adası’ndaki kooperatifi aracılığıyla organik zeytin yetiştiriciliği konusunda ortak proje önerisinde bulundu. Organik zeytin ve zeytinyağı üretimi için adanın en elverişli bölge olduğunu vurgulayan Güven ve Aksoy, kooperatif ortaklarının olumlu bakması halinde her türlü desteği vereceklerini ifade etti.
Okunma Sayısı: 516
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı