"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kışın Rus, yazın Arapların gözdesi

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Türkiye’nin önde gelen kış turizm merkezlerinden Bursa Uludağ, kış aylarında Rusların, yazın ise Arapların akınına uğruyor.
 Şu günlerde yazın kavurucu sıcağından kaçan Arap turistler yeşili ve doğal güzelliği ile görenleri mest eden Uludağ’a akın ediyor. Marmara Bölgesi’nin zirvesi Uludağ’da yaz sezonu yaşanırken, Arap turistler her gün gruplar halinde zirveye çıkarak günü yeşillikler arasında geçiriyor. Zirvede kar motoruna binip kar topu oynayan Araplar, zirvenin tadını çıkarıyor. Tatilcilerin ’beyaz cennet’ olarak adlandırdığı Uludağ’da, otellerin büyük bölümü sezonun sona ermesi dolayısıyla kapanırken, hafta sonu Bursalılar’ın, hafta içinde ise Arap turistlerin akınına uğruyor. Yeni teleferiğin faaliyete girmesi ile zirveye ulaşım daha da kolaylaşırken, Arap turistler 12 dakikada çıktıkları zirvede günü eğlenip gezerek geçiriyor. Akşam olunca da yine teleferikle Bursa’ya inen Araplar, aynı zamanda teleferikle kenti kuşbakışı seyretme imkânı buluyor. 
Okunma Sayısı: 544
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı