"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Arda: Asla bir Ronaldo veya Messi olamam

23 Ağustos 2014, Cumartesi
GQ İspanya dergisine kapak olan milli futbolcu Arda Turan, "Dünya Kupası′nda final oynamak için her şeyimi veririm" dedi.
LA Liga takımlarından Atletico Madrid′de forma giyen milli futbolcu Arda Turan, "GQ İspanya" dergisine kapak oldu. GQ Türkiye dergisi direktörünün Arda Turan′ın Madrid′deki evinde gerçekleştirdiği röportajda, 27 yaşındaki futbolcu hayallerini, futbola ve yaşama bakışını anlattı. Atletico Madrid′de mutlu olduğunu, çok önemli karakterlere sahip futbolcularla aynı forma için ter dökme fırsatına sahip olduğunu ifade eden milli futbolcu, "Ama bir macera filmi çekeceksek ve kendimi başka bir takımda oynuyormuş gibi düşünecek olursam, Guardiola′nın Barcelona′sında oynamak isterdim. Messi′ye pas vermek hiç de fena olmazdı" dedi.
Türkiye′de, futbol tekniğiyle ilgili yapılan bazı yorumlara güldüğünü ve bunlara, "Yatakta bile topu oynatırım" şeklinde cevap verdiğini belirten Arda Turan, "Ben sınırımı biliyorum. Asla bir Ronaldo veya Messi olamayacağım ama iyi bir takımın iyi bir parçası olabilirim" ifadelerini kullandı. Arda Turan, A Milli Takım ile başarılara imza atmayı çok istediğini de vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Samimi söyleyeyim. Bazı geceler bahçede oturup Milli Takım′ın hayalini kuruyorum. Finaller oynamayı, kupalar kazanmayı hayal ediyorum. Bu Dünya Kupası′na katılabilseydik, orada çeyrek ya da yarı final oynamak hiç de fena olmazdı. Dünya Kupası′nda final oynamak için her şeyimi veririm. Gerçekten bir gün Dünya Kupası′nda final oynayacağımı bilsem ve bunun karşılığında beş kuruş parasız kalacağını söyleseler benim için önemli değil."

Okunma Sayısı: 594
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı