"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Trabzonspor Avrupa’da “fırtına” gibi esiyor

23 Ağustos 2014, Cumartesi
UEFA Avrupa Ligi play-off -turu ilk maçında evinde Rusya’nın Rostov takımını 2-0 yenen Trabzonspor, Avrupa kupalarındaki son 15’inci maçında 10’uncu galibiyetini elde etti.
TRABZONSPOR, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda sahasında Rusya’nın Rostov takımını 2-0 yenerek son dönemlerdeki galibiyetlerine bir yenisini ekledi. Bordo-mavili takım, Rostov galibiyetiyle Avrupa Ligi’nde son15’inci maçında 10’uncu galibiyetini elde etti. Üç maçta sahadan beraberlikle ayrılan Karadeniz ekibi, 2 maçta ise mağlup oldu. Trabzonspor, bu maçlarda 28 gol atıp maç başına 2 gol ortalaması yakalarken kalesinde 13 gol gördü. Karadeniz ekibi, geçen sezon teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde ilk olarak Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İrlanda’nın Derry City takımını sahasında 4-2, deplasmanda 3-0 mağlup etti. Daha sonra 3. ön eleme turunda Belarus’un Dinamo Minsk ekibini deplasmanda 1-0 yenen, sahasında da 0-0’lık beraberlikle eleyen bordo-mavili takım, play-off turunda Arnavutluk’un Kukesi takımını deplasmanda 2-0, sahasında 3-1 yenerek tarihinde ilk kez gruplara kalmayı başardı. Gruba, Kıbrıs Rum Kesimi’nin Apollon takımını deplasmanda 2-1 yenerek iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor, ikinci maçta da sahasında İtalya’nın Lazio takımıyla 3-3 berabere kaldı. Polonya’nın Legia Varşova takımını evinde ve deplasmanda 2-0’ık sonuçlarla yenen Karadeniz ekibi, beşinci maçta da Apollon karşısında 4-2 galip ayrılmayı başardı. İtalya’da Lazio karşısında 0-0 beraberlik alan Karadeniz ekibi, rakibi önünde liderliği bırakmayarak 2. tura yükselip bir başka İtalyan takımı Juventus ile eşleşip elendi.

Okunma Sayısı: 473
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı