"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Motta’nın burnunu kıran Brandao’nun lisansı askıya alındı

23 Ağustos 2014, Cumartesi
FRANSA Birinci Futbol Ligi’nin (Ligue 1) ikinci haftasında, Paris Saint-Germain ile oynanan maçtan sonra rakip takım oyuncusu Thiago Motta’ya kafa atan Bastialı Brandao’nun lisansı geçici olarak askıya alındı. Fransa Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu tarafından yapılan açıklamada, Paris Saint-Germain-Bastia karşılaşmasında rakip takım oyuncusuna şiddetli harekette bulunan Brandao’nun, cezasının karara bağlanacağı 18 Eylül’e kadar resmi spor müsabakalarından men edildiği bildirildi.

     ÖMÜR BOYU MEN İSTENDİ
 Brandao, ligin 2. haftasında Paris Saint-Germain’in sahasında Bastia’yı 2-0 yendiği maçtan sonra soyunma odalarına giden koridorda Thiago Motta’ya kafa atmıştı. Hareketi sonrası soyunma odasına kaçan Brandao’nun peşine düşen Motta’yı takım arkadaşları sakinleştirmişti. Paris Saint-Germain Başkanı Nasser El-Khelaifi, oyuncusu Motta’ya kafa atarak burnunun kırılmasına neden olan Brandao’nun, futboldan ömür boyu uzaklaştırılması gerektiğini savunmuştu.
Okunma Sayısı: 452
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı