"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bir polis daha şehit

28 Ağustos 2014, Perşembe
Diyarbakır’da, üç gün önce düzenlenen saldırıda bir polis memurunun şehit edilmesinin ardından, önceki akşam bir polise daha silâhlı saldırıda bulunuldu. Polis memuru hastanede şehit oldu.
1 Polis daha şehit

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde silâhlı saldırıya uğrayan polis Ali Kızıloğlu şehit oldu. İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü’nde görevli polis Ali Kızıloğlu, Peyas Mahallesi’ndeki evinin önünde kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin silâhlı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan Kızıloğlu, kaldırıldığı Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kayapınar ilçesinde önceki gün gece de polis Osman Bal (42), Fenerbahçe-Galatasaray maçını izledikten sonra gittiği evinin önünde kimliği belirlenemeyen bir kişinin silâhlı saldırısı sonucu vefat etmişti.
Okunma Sayısı: 567
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı