"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TEOG çökmüştür

28 Ağustos 2014, Perşembe
MHP Genel Başkan Yardımcısı Zühal Topcu, TEOG’un çöktüğünü, önce soruların yanlış çıktığını, çocuklara kopyacı denildiğini ifade ederek, “Yapılan yerleştirmeden dolayı öğrenciler ve aileleri perişan durumda” dedi.
TEOG çöktü

MHP Genel Başkan Yardımcısı Zühal Topcu, TEOG’un çöktüğünü, önce soruların yanlış çıktığını, çocuklara kopyacı denildiğini ifade eden Topcu, tercih yapmayan  230 bin öğrencinin hangi okullara yerleştirileceğini öğrenmek istedi. Topcu, “Aslında hata başında yapıldı. Yüzdelik dilime göre mi sıralamaya göre mi yoksa alınan puana göre mi tercih yapılacağını belirten net bir açıklama yapılmadı. Bu sebeple yapılan yerleştirmeden dolayı öğrenciler ve aileleri perişan durumda” dedi. Topcu, parlamentoda düzenlediği basın toplantısında, Meclis’in bir açılıp bir kapanmasının, 28 Ağustos’tan sonra Torba Tasarı’nın yeniden görüşüleceğinin söylenmesinin, Meclis çalışmalarında işin çığırından çıktığının göstergesi olduğunu savundu.
Okunma Sayısı: 571
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı