"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hatem-i Tai’nin torunu Risale-i Nur Enstitüsü’nde

28 Ağustos 2014, Perşembe
Risale-i Nur’da cömertlikle ilgili kıssası anlatılan Hatem-i Tai’nin torunu Hüseyin El-Hiyari Risale-i Nur Enstitüsü’nü ziyaret etti.
 Ürdün’de yaşıyan ve uluslar arası bir havaalanında müdürlük yapan Hüseyin El-Hiyari, Salih Özcan vasıtasıyla Risale-i Nurlarla tanıştığını söyledi. Hüseyin el-Hiyari, “Yaklaşık kırk yıldır Risale-i Nurlarla hemhalim. Risale-i Nurlarla ilk tanıştığımda 6 ayda Külliyatı bitirdim. Her yıl Külliyatı bitirmeye gayret ediyorum. Ürdün’de hali hazırda bir dershanemiz mevcut ve haftalık dersler yapmaktayız” dedi. Yeni Asya Gazetesi’ni düzenli olarak internet üzerinden takip ettiğini belirten El-Hiyari, Ürdün’de Risale-i Nurların seslendirilmesi yapıldı. Ayrıca Hayat Fm adlı radyo kanalında Risale sohbetleri yapılıyor” ifadesini kullandı. Yeni Asya Vakfı Temsilcisi Talip Çiçek ve Yurtdışı Hizmetleri Birimi (YUHİB) sekreteri Okan Demir ve YUHİB üyesi Orhan Yıldırım, Hüseyin el-Hiyari’ye yurtdışındaki Risale-i Nur hizmetleri hakkında detaylı bilgi verdiler.

 İstanbul / Çetin Kafka
Okunma Sayısı: 1844
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı