"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

YENİ EĞİTİM YILI SORUNLARLA BAŞLIYOR

29 Ağustos 2014, Cuma
Demokrat Eğitimciler Sendikası (DES) Genel Başkanı Gürkan Avcı, okul kayıtlarıyla ilgili yaşanan sorunlar ve kayıt parası meselesi ile görevden alınan 7 bin okul müdürü konusu başta olmak üzere eğitim sistemindeki güncel problem ve gelişmeleri değerlendirdi.
 İkamet adreslerine göre onlarca kilometre uzakta, istemedikleri okullara yerleştirilen yahut bugüne kadar herhangi bir okula kayıt yaptıramayan yüz binlerce öğrencinin ve velilerinin bir çıkmaza sürüklenmeden ve haftalarca sürecek olan sistemdeki açık okulları takip etme işkencesinin son bulmasını isteyen Avcı, “Eğitim sisteminde sık sık değişiklik yapmak ve milyonlarca öğrenci ve velimize çile çektirmek kimsenin haddi ve hakkı olmamalı. Eğitim sistemi her şeyiyle artık oturmalı, kurumsallaşmalı” dedi. Ankara / Recep Gören

Okunma Sayısı: 704
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı