"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kapıkule sınır kapısı yine doldu

29 Ağustos 2014, Cuma
Avrupa ülkelerinde yaşayan yüz binlerce gurbetçi, yaz tatillerini geçirmek üzere memleketlerinin yolunu tuttu.
Binlerce kilometrelik yolu kat ettikten sonra Kapıkule, Hamzabeyli, İpsala, Pazarkule ve Dereköy sınır kapılarından Türkiye’ye giriş yapan gurbetçiler için Ağustos ayının ortalarından itibaren dönüş yolculuğu başladı. Pazartesi günü Avrupa’da okulların açılacak olması dolayısıyla binlerce gurbetçi Türkiye’nin farklı illerinden yola çıktı. Kilometrelerce yolu araçlarıyla kat eden gurbetçi vatandaşları Kapıkule Sınır Kapısı’na ulaştı. Yetkililerin defalarca uyarmasına, gümrük kapılarında 24 saat canlı kamera yayını bulunmasına rağmen alışkanlıklarını değiştirmeyen gurbetçiler, Türkiye’den çıkış için yine Kapıkule Gümrük Kapısı’na tercih etti. Aynı anda yola çıkan gurbetçiler gece saatlerinden itibaren Kapıkule gümrük sahasının yolcu çıkış bölümünü doldurdu.
Okunma Sayısı: 1189
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı