"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Artık ekonomiye odaklanma zamanı

29 Ağustos 2014, Cuma
TÜRKONFED Başkanı Onatça, Türkiye’nin uzun bir seçim sürecini geride bıraktığını, artık ekonomiye daha fazla odaklanma zamanı olduğunu söyledi.
Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkanı Süleyman Onatça, Türkiye’nin uzun bir seçim sürecini geride bıraktığını, artık ekonomiye daha fazla odaklanma zamanı olduğunu bildirdi. Onatça yaptığı yazılı açıklamada, Ahmet Davutoğlu’nun üstlendiği AKP Genel Başkanlığı görevinin bütün Türkiye için hayırlı olmasını dilediğini ve artık ekonomiye odaklanılması gerektiğini kaydetti.
Türkiye’nin uzun bir seçim sürecini geride bıraktığını aktaran Onatça, artık ekonomiye daha fazla odaklanılması gerektiğini belirtti.  Yeni Başbakan ve ekonomi yönetiminin bir an önce ekonomik tedbirleri devreye sokmasını beklediklerini dile getiren Onatça, “Belirsizliklerin ortadan kaldırılması, bu senenin son çeyreğinde ve gelecek yıl elde edeceğimiz büyüme oranının hızlanmasını sağlayacaktır” ifadelerini kullandı. İş dünyasının bir süredir ikinci plana itilmiş olan ekonominin gelecek günlerde gündemde ön plana taşınmasını arzu ettiğini vurgulayan Onatça, ekonomik istikrarın korunması ve belirsizliklerin ortadan kaldırılması ve büyümenin canlandırılmasını, barış, demokrasi ve kalkınma yolundaki ilerlemesini hızlandırmasını temenni ettiklerini kaydetti.  
Okunma Sayısı: 480
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı