"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TSE şirket kuracak

29 Ağustos 2014, Cuma
Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından yurt dışında da faaliyette bulunacak, 100 milyon lira sermayeli Uluslararası Uygunluk Değerlendirme Servisi Anonim Şirketi kurulacak.
 Konuya ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre, merkezi İstanbul’da olmak ve yurt dışında da faaliyette bulunmak üzere TSE tarafından 100 milyon lira sermayeli Türk Ticaret Kanunu ve özel hukuk hükümlerine tabi Uluslararası Uygunluk Değerlendirme Servisi AŞ kurulmasına izin verildi. TSE’nin standardizasyon görevleri dışında kalan ana faaliyetlerinin tamamı veya bir kısmı, esas sözleşmesinde belirtilen amaç ve faaliyet konularına uygun olarak şirket eliyle yürütülebilecek.
Okunma Sayısı: 716
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı