"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

ECONOMİST DERGİSİ: Erdoğan sadık bir başbakan seçti

30 Ağustos 2014, Cumartesi
Avrupa basınında Ahmet Davudoğlu’nun başbakan olması ile ilgili yorumlar devam ediyor. İngiliz Economist dergisi, Davutoğlu’nun başbakanlığını, “Yeni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisine sadık bir başbakan seçti” şeklinde değerlendirdi.
İngiliz Economist dergisi: Erdoğan sadık bir başbakan seçti
    
İngiliz Economist dergisi, Ahmet Davutoğlu’nun başbakanlığını “Yeni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisine sadık bir başbakan seçti.” şeklinde değerlendirdi. BBC Türkçe’nin aktardığına göre yazıda şu ifadelere yer verildi: “Geçiş, kusursuz oldu. Erdoğan 10 Ağustos’ta oyların yüzde 52’sini alarak halkoyuyla seçilen ilk cumhurbaşkanı oldu. 27 Ağustos’ta AKP liderliğinden ayrıldı, yerine Davutoğlu seçildi. Erdoğan partililere veda konuşmasında yeni Türkiye vizyonunu ortaya koydu. Çoğu bilinen unsurlar: AKP’nin inkâr edilemeyecek başarıları ve Erdoğan’ın Türkiye’ye daha fazla refah, dindarlık ve küresel nüfuz getirecek ‘yeni bir dönem’ planları.”
Okunma Sayısı: 590
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı