"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Elektrik verildi, eylemler bitti

30 Ağustos 2014, Cumartesi
Elektrik kesintilerine karşı çiftçiler tarafından Derik ve Kızıltepe’de, gösteri yapan, zaman zaman karayollarını trafiğe kapatan göstericiler, mahkemenin elektrik verilmesi kararıyla, 3 gün süren eylemlerini sonra erdirdi.
Elektrik verildi, eylemler bitti

Derik ilçesinde, elektrik kesintileri dolayısıyla üç gündür eylem yapan ve zaman zaman Mardin-Şanlıurfa karayolunu kapatan grubun gösterisi, elektriğin verilmesinin ardından sona erdi. Çiftçilerin Avukat Abdülkerim Türk’ün aracılığıyla 27 Ağustos tarihinde (önceki gün ) başvurduğu Derik Asliye Hukuk Mahkemesi, elektrik kesintilerinin giderilmesine dönük karar vermesi üzerine Derik’te dün akşam saat 18.00’da, daha sonra da Kızıltepe’ye elektriklerin verilmesiyle birlikte eylemlere son verildi. Kızıltepe’nin bazı köylerine iletim hatları ve trafolardaki arıza dolayısıyla hâlâ elektrik verilemediği öğrenildi. 
Okunma Sayısı: 596
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı