"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mobil ticaret tırmanışta!

30 Ağustos 2014, Cumartesi
Mobil ticaret 40 milyar lirayı aşan e-ticaret pazarının en önemli büyüme alanlarından biri. Bu pazarın sağlıklı gelişimi ise tüketici dostu uygulamalara bağlı.
Bu gerçekten yola çıkan Alve.com, iOS ve Android işletim sistemli telefonlar için uygulamalarını baştan aşağı yeniledi. Türkiye dahil bütün dünyada mobil ticaret müthiş bir yükselişte… Özellikle akıllı telefonları üzerinden ürün ve fiyat araştırıp bilinçli alışveriş yapmaya özen gösteren tüketicilerin sayısı hızla artıyor. 18 ila 24 yaş arasındaki nüfusunun yarısının akıllı telefona sahip olduğu Türkiye mobil ticarette büyük bir potansiyel vaat ediyor: Türkiye’de halen her üç online alışveriş işleminden biri mobil cihazlar üzerinden yapılıyor. Bu gerçekten yola çıkan ürün ve fiyat karşılaştırma motoru Alve.com, tüketici deneyimini maksimize etmek için geçen yıl yayınladığı iOS ve Android uygulamalarını baştan aşağı yeniledi. 
Okunma Sayısı: 574
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı