"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İngiltere’ye göç arttı

31 Ağustos 2014, Pazar
İngiltere’de bu yılın Mart ayına kadarki 12 aylık dönemde toplam net göçmen sayısı, bir önceki yıla kıyasla yüzde 39 oranında artarak 243 bine yükseldi.
 İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi’nin (ONS) açıklamasına göre İngiltere’de bu yılın Mart ayına kadarki son 12 aylık döneminde net göçmen sayısı bir önceki yıla kıyasla 68 bin artarak 243 bine yükseldiği açıklandı. ONS’nin yaptığı açıklamaya göre, söz konusu dönemde kaydedilen artışın üçte ikisini İngiltere’ye çalışmaya gelen Avrupa Birliği vatandaşları oluştururken, bu yılın Ocak ayından itibaren İngiltere’de çalışma hakkı elde eden Romanya ve Bulgaristan vatandaşlarının da artışa katkıda bulunduğu belirtiliyor. 
Okunma Sayısı: 465
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı