"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Suriye krizi unutulmasın

31 Ağustos 2014, Pazar
Avrupa Birliği (AB) Komisyonu’nun İnsanî Yardımlardan Sorumlu Üyesi Kristalina Georgieva, aynı anda yaşanan çok sayıda kriz sebebiyle “Suriye krizinin mağdurlarının ve onların ihtiyaçlarının kamuoyunun gözünden kaçma riski olduğunu” belirtti.
Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) verilerine göre Suriye’deki mültecilerin sayısının 3 milyonu aşması sebebiyle yazılı açıklama yapan Georgieva, AB Komisyonu olarak “Suriye krizinin mağdurlarına odaklanmaya ve dikkatleri onların üzerine çekmeye devam edecekleri” taahhüdünde bulunduklarını kaydetti. Georgieva, “Anlamsız çatışma son bulana kadar, Suriye tekrar ayakları üzerinde durana kadar yanlarında olacağız” ifadelerini kullandı. Mültecilere sığınak sağlayan ve aralarında Türkiye’nin de bulunduğu bölge ülkelerine teşekkür eden Georgieva, mağdurların derhal desteğe ihtiyaç duyduğunun altını çizdi.

Okunma Sayısı: 502
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı