"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cuntadan yeni idam kararları

31 Ağustos 2014, Pazar
Mısır’da Giza Ceza Mahkemesi, gıyabında yargılanan, aralarında El-Cemaatu’l İslâmiyye yöneticilerinden Asım Abdulmacid’in de bulunduğu 6 kişi hakkında idam cezasına hükmetti.
Müslüman Kardeşler Teşkilâtı (İhvan) Rehberlik Konseyi Başkanı Muhammed Bedii’ye de kamuoyunda “İstikame Camii olayları” olarak bilinen dâvâda müebbet hapis cezası verildi. Giza Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada, mahkeme “İstikame Camii olayları” olarak bilinen dâvâda yargılanan İhvan Rehberlik Konseyi Başkanı Bedii ve aralarında Hürriyet ve Adalet Partisi (HAP) Genel Sekreteri Muhammed Biltaci, HAP Genel Başkan Yardımcısı İsam el-Aryan ve Darbeyi Ret ve Meşrûiyete Destek için Ulusal İttifak yöneticilerinden Safvet Hicazi’nin de bulunduğu 7 darbe karşıtı hakkında müebbet hapis cezasına hükmetti. Gıyabında yargılanan, aralarında El-Cemaatu’l İslâmiyye   Asım Abdulmacid’in de bulunduğu 6 kişi hakkında da idam cezası verildi.
Okunma Sayısı: 552
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı