"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

300 kilo çay kazandı

31 Ağustos 2014, Pazar
Rize Ticaret Borsası ve Rize Belediyesince Yaz Sporları ve Şenlikleri kapsamında düzenlenen Çay Demleme ve Sunum yarışmasında birinci olan Necmi Kavalcı’ya 300 kilogram kuru çay verildi.
Rize Ticaret Borsası’nda düzenlenen ödül törenine, Rize Belediye Reşat Kasap, Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan ve dereceye giren yarışmacılar katıldı. Başkan Erdoğan, doğru çay demlemek için çalışma başlatacaklarını belirterek, şunları söyledi: “En iyi çay demleyen ve sunumunu yapan arkadaşlar yetiştireceğiz. Her il için bir projemiz gerçekleştirmek için çay demleme ve sunum uzmanı yetiştirmek için bir çıkışımız olacak.” 
Okunma Sayısı: 439
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı