"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Edebî eserlerimiz Çin Kitap Fuarı’nda

31 Ağustos 2014, Pazar
Çin’de yapılan Pekin Uluslararası Kitap Fuarı, Türkiye’yi temsilen Kültür ve Turizm Bakanı Yardımcısı Abdurrahman Arıcı’nın katılımıyla açıldı.
 Başşehir Pekin’deki Çin Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuarın Türkiye standının açılışında konuşan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Arıcı, Türkiye’nin 932 metrekarelik alana kurulan üç ayrı stantta sunumlarını gerçekleştireceklerini söyledi. 20 yayınevi için özel olarak oluşturulan stantlarda Türkiye’ye ait edebi eserlerin Çinli kitapseverlerle buluşacağını ifade eden Arıcı, ulusal sergiler standında ise “Çin’den Görünen Osmanlı Sergisi”, “Anadolu Halk Oyuncakları Sergisi” ve “Kubbeler Dijital Sergisi”nin ziyaretçilerin beğenisine sunulacağını kaydetti. 
Okunma Sayısı: 565
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı