"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bedelli ile ilgili bir çalışma yok

01 Eylül 2014, Pazartesi
Genel Kurmay Başkanı Özel, bedelli askerlikle ilgili kendilerine bir talep iletilmediğini söyledi.
Bedelli çalışmamız yok
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu’nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Özel, bedelli askerliğe ilişkin soru üzerine de “Kendilerine konuya ilişkin bir müracaat bulunmadığı” yanıtını verdi. Özel, “Bir çalışmamız yok” dedi. Gazetecilerin Balyoz davasına ilişkin sorusu üzerine Özel, “Balyoz dâvâsına ilişkin Anayasa Mahkemesi kararını verdi. Arkadaşlarımız özgür. Şu an rahatım ama dâvâlar bitmedi. Beraat olursa mutlu olurum” değerlendirmesini yaptı.

Kırmızı çizgilerimiz var

Özel, “Çözüm süreci içinde ne var bilmiyoruz. Kırmızı çizgiler aşılırsa gereğini söyleriz” ifadesini kullandı. “Analar ağlamasın” denildiğini hatırlatan Özel, kendisinin de aynı görüşte olduğunu söyledi. Çözüm sürecine ilişkin değerlendirmesinin sorulması üzerine de Özel, “Kendilerinde sürece ilişkin bir yol haritası bulunmadığını ve bu çalışmanın içerisinde yer almadıklarını” kaydetti.
Okunma Sayısı: 686
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı