"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

34 ülkede 78 şehitliğimiz var

01 Eylül 2014, Pazartesi
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında geldiği Kütahya’da, Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 92. yıl dönümü törenlerine katıldı.
Bakan Kılıç, Zafertepe’de düzenlenen törende yaptığı konuşmada, “Arnavutluk, Japonya, Letonya, Suudi Arabistan, Malta ve Myanmar’da, dünyanın 34 ülkesinde 78 şehitliğimiz var. Bunun ne anlama geldiğini ve manasının ne olduğunu iyi anlamanız lazım. ‘Bugün komşularımızla, oradaki sıkıntılarla neden ilgiliyiz, neden bu kadar içindeyiz’ diye soranların cevabı işte bu şehitliklerde gizlidir. İstiklal söz konusu olduğunda, vatan ve millet söz konusu olduğunda, huzurumuz tehdit edildiğinde, milletimiz bütün unsurları ile Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Arap, Boşnak’ı ile yani Türkiye Cumhuriyeti devleti olarak her zaman dik duracaktır, her zaman istiklalini koruyacaktır. Hiç kimse kusura bakmasın, bizler bugüne kadar nasıl olduysa, bundan sonra da İstiklâl mücadelemizde yanımızda duran, Çanakkale’de, Dumlupınar’da, Kocatepe’de, Zafertepe’de bizimle beraber duran, geçmişte bizim yanımızda olanlarla, bugün biz onların yanında durmaya, onlara destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.
Okunma Sayısı: 488
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı