"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Eylül’de doğal gaza zam yok

01 Eylül 2014, Pazartesi
Enerji ve Tabiî Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “Maliyetlerimiz arttı ancak Eylül ayında da aynı doğal gaz fiyatlarıyla devam edeceğiz” dedi.
Yıldız, partisinin il teşkilâtı tarafından Melikgazi Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı öncesinde basın mensuplarının sorularını cevapladı. “Doğal gaza zam yapılacak mı?” diye sormaları üzerine Yıldız, doğal gazda Ağustos ayındaki, hatta çok uzun zamanlardan önceki fiyatlarla devam edildiğini söyledi. Maliyetlerin arttığını her vesileyle dile getirdiğini belirten Yıldız, “Özellikle dolar fiyatlarının 2,16 gibi çok ciddî bir pariteye geldiğini belirtmiştik. Doğal gazı normal aldığımız fiyatın daha da altında bir fiyatla satıyoruz. Maliyetlerimiz arttı ancak Eylül ayında da aynı doğalgaz fiyatlarıyla devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Okunma Sayısı: 581
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı