"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Antalya’ya gelen turist sayısı arttı

01 Eylül 2014, Pazartesi
Antalya Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, Temmuz ayında geçen yıla göre Antalya’ya gelen turist sayısında yüzde 10,8 artış olduğunu söyledi.
MATSO, Ağustos ayı olağan meclisi toplantısını Meclis Başkanı Kerim Erdem başkanlığında yaptı. Boztaş; Ülkenin son 6 ay içerisinde iki seçim geçirdiği belirtertti ve seçimlerin geride bırakılarak ülke gündemin artık ekonomik politikalara yönelmesini gerektiğini kaydetti. Boztaş, TBMM’de bekleyen yasa tasarılarının, özellikle de ‘Perakendecilik Yasa Tasarısı’nın Meclis’te görüşülerek çıkarılmasını iş dünyası olarak beklediklerini ifade etti. 2014 yılının Temmuz ayında Antalya’ya gelen yabancı turist sayısında yaklaşık yüzde 10,8 arttığının altını çizen Boztaş, 2013 yılının Temmuz ayında Antalya’ya gelen yabancı turist sayısı 1 milyon 785 bin iken, bu rakam 2014 yılının Temmuz ayında yaklaşık yüzde 10,8 artarak 1 milyon 977 bin olmuştur.” dedi.  
Okunma Sayısı: 635
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı