"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Anamur yatırımcıları bekliyor

01 Eylül 2014, Pazartesi
Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yücelen, Anamur’un her açıdan Türkiye’nin en cazip yatırım noktalarından bir tanesi olduğunu belirterek, yatırımcıları Anamur’a dâvet etti.
 Yücelen, genellikle muz üretimiyle bilinen Anamur’un toprağında çilekten pepinoya, avokadodan yer fıstığı ve nara kadar çeşitli ürünlerin yetiştirildiğini ifade etti. Yücelen, bu bölgenin yüzyıllarca ticarî bir merkez olduğuna işaret ederek, “Ancak kara ve hava ulaşımın yetersizliği ve limanların uzak kalması nedeniyle buraya ticarî açıdan ilgi azalmış, bölgenin ticarî özelliği kaybolmuş. Sevinerek görüyoruz ki günümüzde havayolumuz artık burnumuzun dibinde. Bugün Gazipaşa havalimanı tüm Türkiye’ye hitap ediyor. Ayrıca karayollarımız artık tamamlanıyor. Anamur eski cazibesiyle, eski ticaret merkezi olma hüviyetiyle bugün tüm Türkiye için görücüye çıkıyor” diye konuştu. 
Okunma Sayısı: 518
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı