"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Polislere yeni operasyon

02 Eylül 2014, Salı
Emniyette “yolsuzluk soruşturmasında görev yapan’’ 33 polis gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında eski İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcıları Mahir Çakallı ile Hamza Tosun ve eski İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Yakub Saygılı da bulunuyor.
Polislere yeni gözaltı
 
İstanbul merkezli 16 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda aralarında eski İstanbul Mali Şube Müdürü Yakub Saygılı’nın da bulunduğu 33 polisten 32’sinin gözaltına alındığı bildirildi. Operasyonlarda aralarında eski İstanbul Mali Şube Müdürü Yakub Saygılı’nın da bulunduğu bazı polisler gözaltına alındı. İstanbul merkezli 16 ilde gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında 33 polis hakkında ‘’darbeye teşebbüs’’, ‘’casusluk’’ ve ‘’resmi belgede sahtecilik’’ iddialarıyla gözaltı kararı bulunuyor.  Gözaltındaki polislerin tişörtünde anlamlı ‘Sıfır’ yazısı İstanbul’da emniyet mensuplarına yönelik sabah saatlerinde yapılan operasyonda, gözaltındaki bazı polislerin üzerindeki tişörtlerde yazılı bulunan Türkçe ve İngilizce ‘Sıfır’ ifadesi dikkat çekti. Gözaltındaki bir polis, sağlık kontrolünden çıktıktan sonra “Biz zaten sıfırız. Buradayız. Haram para sıfırlanmaz ama” dedi.
 
Hırsızdan korksak polis olmazdık!
 
Sağlık kontrolüne götürülen bir emniyet mensubunun, “Hırsızdan korksak polis olmazdık be!” diye bağırması dikkat çekti. Emniyet mensubu polis aracına ağzı kapatılarak ve yaka paça bindirildi.
Okunma Sayısı: 651
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı