"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Başbakana çağrı

02 Eylül 2014, Salı
Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Kâzım Güleçyüz, 153 gündür devam eden Risale-i Nur’a bandrol yasağının kaldırılması ile alâkalı olarak yeni Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na açık çağrıda bulundu. Güleçyüz, “Sizden talep ve beklentimiz, bu konuyu gündeminize alıp, ciddiyet ve samimiyetle tekrar değerlendirmenizdir. Risale-i Nur’un hukuku adına rica ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Okunma Sayısı: 1512
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • mehmet salih aydın

    2.9.2014 08:34:00

    Sayın Başbakanımız A.Davutoğlu, Cumhurbaşkanımızın yemin töreni öncesinde CHP sıralarından Anayasa kitapcığı fırlatmaları üzerine:O arkadaşa ceza verecekseniz bir gün Sahaflar çarşısında kitapların arasında bulunması tavsiyesine,ben de 5 aydır bandrol verilmeyen Risale-i Nurlar için; Başbakan ve Kültür Bakanımıza günde 1 saat Risale-i Nur sayfaları arasında dolaşıp, okumaya davet ediyorum. Avrupada müslüman olanların %30 luk kısmı bu eserler ile huzur buldukları kendi beyanları ile sabit. Bana zulmedenler,Risale-i Nur ile İmanlarını kurtarsalar,siz şahit olunuz ben onlara hakkımı helal ettim.(Bediüzzaman Said Nursi) ifadesini de dikkatinize arz ediyorum. saygılar

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı