"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Eczane ihtiyacı olan yerlere ek yerleştirme

02 Eylül 2014, Salı
Sağlık Bakanlığının yeni eczane açılması için nüfus kriteri getirmesinin ardından yapılan ilk yerleştirmede, çok sayıda yer için talep olmayınca ek yerleştirme yapılmasına karar verildi.

31 Mayıs 2012’de yürürlüğe giren kanun, yeni açılacak eczane sayılarının, ilçe sınırları içindeki nüfusa göre en az 3 bin 500 kişiye bir eczane olacak şekilde düzenlenmesini öngörüyor. Sağlık Bakanlığı, bu düzenleme çerçevesinde ilk kez nüfusa göre planlama yaparak yeni eczane açılabilecek ilçeleri belirlemiş ve planlamaya tabi olup yeni işyeri açmak isteyen eczacıların bu yerler için başvurabileceğini duyurmuştu. Sağlık Bakanlığı, bir süre önce yapılan yerleştirme sonrası boş kalan yerler için ek yerleştirme yapılacağını duyurdu. Ek yerleştirme için başvurular bugün başlayacak ve 15 Eylül’de sona erecek.

Okunma Sayısı: 615
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı