"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Varil bombalarıyla saldırılar durmuyor

02 Eylül 2014, Salı
Suriye’de Beşşar Esad’a bağlı ordu birliklerinin önceki gün çeşitli şehirlerde muhaliflerin kontrolünde olan bölgelere ağır silahlarla saldırılarında 32’si çocuk, 14’ü kadın olmak üzere, 101 kişinin öldüğü bildirildi.
Suriye İnsan Hakları Örgütü (SNHR) tarafından yapılan açıklamada, rejim güçlerinin yönetim karşıtlarının kontrolünde olan bölgelere havadan “varil ve vakum bombasıyla” karadan ise yerden yere füzelerle saldırmasında Hama’da 22, Halep ve İdlib’te 20’şer, başşehir Şam’ın banliyölerinde 15, Kuneytra’da 6, Rakka ve Dera’da 5’şer, Haseke ve Humus’ta 3’er ve Deyru’z Zor’da iki olmak üzere toplam 101 kişinin öldüğü belirtildi. Bu arada Suriye Genel Devrim Konseyinden (SRGC) yapılan açıklamada ise orduya ait savaş uçaklarının Halep’te muhaliflerin elinde olan Muyesir, Kadi Askeri, Mesekin Hananu ile eski Halep bölgesine varil bombasıyla saldırısında çok sayıda evin yıkıldığı ve hasar gördüğü ifade edildi.
Okunma Sayısı: 494
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı