"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bingöl’de de 52 bin liralık uyuşturucu ele geçirildi

02 Eylül 2014, Salı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı da piyasa değeri yaklaşık 52 bin lira olan uyuşturucu madde ele geçirdi.
Bingöl Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, ‘’Bingöl İl Jandarma Komutanlığı’nın yapmış olduğu istihbarat çalışması sonucu Genç ilçesi Doğanca, Arpaçay ve Eskiköy köyleri ve mezralarında uyuşturucu madde imal ve ticareti yapıldığı bilgisi alınmıştır. Adı geçen köylere yapılan eş zamanlı operasyon sonucu, Arpaçay mezrasında 780 kök dişi Hint keneviri, Eskiköy mezrasında 5 kilo 200 gram toz esrar, 860 gram kubar esrar ve 46 kök dişi Hint keneviri bitkisi ele geçirilmiştir. Ele geçirilen toz ve kubar esrarlara el konuldu, dişi Hint kenevirleri ise yakılarak imha edildi.’’ ifadelerine yer verildi. Ele geçirilen uyuşturucuların piyasa değerinin yaklaşık 52 bin lira olduğu bildirilen açıklamada, konuyla ilgisi olduğu düşünülen 3 kişinin yakalandığı ve haklarında adli tahkikat başlatıldığı belirtildi.
Okunma Sayısı: 496
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı