"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Direksiyonda ‘cep’e bin 200 dolar ceza

02 Eylül 2014, Salı
Trafik kazalarının sebepleri sıralamasında giderek üst sıralara tırmanan cep telefonu kullanımı için cezalar ağırlaştırılıyor.
Kanada’nın Prince Edward İsland (P.E.İ.) eyaleti, araç kullanırken cep telefonu kullananlara uygulanan 300 dolarlık (595 TL) cezayı 1200 dolara (2380 TL) çıkarmaya hazırlanıyor. Eyalet Ulaştırma Bakanı Rob Vessey, halen 300 ila 475 dolar arasında uygulanmakta olan, seyir halinde iken cep telefonu kullanımıyla ilgili cezalarda artırıma gideceklerini açıkladı. Yeni düzenlemeye ilişkin tasarının, bu sonbaharda eyalet meclisinde ele alınacağını kaydeden Bakan Vessey, “Sürücüleri, mesaj yazmak ya da cep telefonunu kullanmak konusunda bir kere daha düşünmeye teşvik etmenin yolunu bulmamız lazım. Bunun en güçlü yolu ise cüzdanlardan geçiyor” dedi.
Okunma Sayısı: 537
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı