"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Rakibimiz Ukrayna

02 Eylül 2014, Salı
FIBA Dünya Kupası′nda C Grubu′nda mücadele eden Türkiye, kalan 3 maçı öncesinde motivasyonu en yüksek seviyede tutmak için kapılarını dış dünyaya kapattı.
 A Milli Takım Başantrenörü Ergin Ataman′ın, 21 farkla gelen yenilgiye rağmen ABD karşısındaki iyi mücadeleyi ve motivasyonu aynı seviyede tutmak için milli basketbolculara konuşma yasağı getirdiği öğrenildi. Bu arada başantrenör Ergin Ataman′ın, ABD ve gruptaki diğer takımlar arasında çifte standart uygulandığına ilişkin FIBA′ya yönelik eleştirilerinin karşılık bulduğu görüldü. Şu ana kadar antrenmanların ilk veya son 15 dakikasının görüntü alınması için basına açılması uygulamasını yapan FIBA, takımlardan gelen talepler üzerine bunu kaldırdı. FIBA′nın kuralları gereği Bilbao′da diğer 5 takım aynı otelde kalsa da kendini kuralların dışında tutan ve farklı bir otelde konaklayan ABD, idmanlarını da basına kapalı yapıyordu. Bugün C Grubu′nda Ukrayna-Türkiye 16.00, ABD-Yeni Zelanda18.30 ve Finlandiya -Dominik Cumhuriyet 22.30′da karşı karşıya gelecek.
Okunma Sayısı: 462
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı