"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Deprem bölgesi gibi

03 Eylül 2014, Çarşamba
İsrail’in 51 gün süren Gazze saldırıları sırasında en çok toplu sivil ölümün meydana geldiği merkezlerden biri olan Şucaiyye Mahallesi’ndeki yıkımın büyüklüğü havadan çekilen görüntülerle bir kere daha ortaya çıktı.
Şucaiyye, deprem bölgesi gibi
İsrail’in 51 gün süren Gazze saldırıları sırasında en çok toplu sivil ölümün meydana geldiği merkezlerden biri olan Şucaiyye Mahallesi’ndeki yıkımın büyüklüğü havadan çekilen görüntülerle bir kere daha ortaya çıktı. Gazze’deki “Mediatown” isimli yerel bir şirkete ait insansız hava aracıyla görüntülenen harabe şeklindeki Şucaiyye Mahallesi’nde adeta taş üstünde taş kalmadığı ve bir deprem bölgesini andırdığı görüldü. Mediatown Şirketi Müdürü Eşref el-Meşheravi, “Şirkete ait sinema ve televizyon çekimleri için kullanılan özel hava aracıyla İsrail saldırılarının ardında bıraktığı yıkımı belgelemeye başladık. Başta Şucaiyye, eş-Şeaf ve Beyt Hanun olmak üzere Gazze’deki mahalleleri ve bölgeleri yerle bir eden yıkımı görüntüledik” dedi. İsrail saldırılarının büyüklüğünü ve boyutunu gözler önüne seren görüntülerde, İsrail tarafından vurulan binalardan geriye kalan tonlarca ağırlıktaki molozların cadde ve sokakları kapladığı dikkati çekti. Filistin Çalışma Bakanlığı İsrail’in 51 gün süren Gazze saldırıları sonrasında bölgede yaklaşık 2,5 milyon ton moloz oluştuğunun tahmin edildiğini açıklamıştı.
Okunma Sayısı: 421
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı