"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

ALMAN SİYASETÇİ: Alman silâhları Kürt devleti için

03 Eylül 2014, Çarşamba
Almanya’da Sol Parti Federal Meclis Grubu Başkanı Gregor Gysi, Alman Meclisinde silâh sevkiyatının sadece Peşmerge güçlerine yapılmasının kontrol edilmesinin mümkün olamayacağına dikkat çekti. Gysi, Irak’a gönderilecek silâhların Kürt Devleti’nin kurulması için kullanılacağının şimdiden belli olduğunu da iddia etti.
Gysi: Silahlar Kürt Devleti için
Almanya’da Sol Parti Federal Meclis Grubu Başkanı Gregor Gysi, meclisteki özel oturumda PKK’nin terör listesinden çıkartılmasını talep etti. Irak’taki Yezidilerin PKK tarafından kurtarıldığını savunan Gysi, silah sevkiyatının sadece Peşmerge güçlerine yapılmasının kontrol edilmesinin de mümkün olamayacağına dikkat çekti. Gysi, Irak’a gönderilecek silahların Kürt Devleti’nin kurulması için kullanılacağı şimdiden belli olduğunu da iddia etti. Öte yandan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’ne (IKBY) yapılacak silah yardımına ilişkin,  “Ya risk almayıp, hiçbir şey göndermeyecek ve terörün yayılmasını kabul edecektik ya da IŞİD’e karşı çaresiz ve cesurca kıt malzemelerle savaşanları destekleyecektik”  dedi.
Okunma Sayısı: 692
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı